QUI SOM

LaRectoria és un projecte familiar que té la intenció de compartir amb tu tot el que sentim a Castellbò: moments de pau, de natura, de tradició… Som l’Elies i la Maite i hem nascut en aquest petit indret del Pirineu. Des de  petits hem recorregut de pam a pam aquesta vall, per tant, estarem encantats d’explicar-te els raconets per on et podràs perdre caminant, fent bicicleta, esquí nòrdic, raquetes de neu, sortides en 4×4, jugant a golf …

Quan surtis al balcó de l’apartament podràs tancar els ulls i sentir únicament el so relaxant, quasi hipnotitzant, del riu Blanc, o el cant de les orenetes al bon temps. Fins i tot podràs arribar a sentir el so del silenci!!.
De nit, un cel net, lluny de tota contaminació lumínica, et deixarà veure milers d’estels per que t’hi puguis perdre durant hores.

panoramica Castellbo

Els apartaments estan ubicats a Castellbò, un petit poblet al fons d’una vall plena d’històries: històries medievals de comptes i castells; de càtars perseguits per la Inquisició o les “batalletes” explicades pels més grans del poble. Ens trobareu davant l’església parroquial de Santa Maria, al bell mig del poble i protegits sota els murs quasi imperceptibles del Castell del vescomte Arnau de Castellbò i la seva filla Ermesenda (s. XII-XIII).

Us presentem tres apartaments perfectament equipats, on hem volgut cuidar molt tots els petits detalls per que et puguis sentir com a casa.

Els apartaments estan a 10min del camp de golf d’Aravell i a 20min d’Andorra.

DADES FISCALS:

NIF: B-25710823
SOCIETAT: POGIREC, SL
ADREÇA: Carrer Pla 1 – 25712 Castellbò – Lleida – Espanya
E-MAIL: rectoria@rural-larectoria.com
TELÈFON: 689 479 800 / 678 610 984