Parc Olímpic del Segre

DSCF2615.JPG

El Parc Olímpic del Segre, situat a la Seu d’Urgell (15min de Castellbó), ofereix la possibilitat de la pràctica esportiva als amants del turisme actiu. Les activitats de RAFTING, PIRAGÜISME, OPEN-KAYAK i HIDROTRINEU  tenen un marc incomparable per poder-se realitzar amb total garantia de seguretat.

Els diferents elements que composen el Parc fan d’aquest espai lúdic una instal·lació excepcional: remuntadors mecànics, minicentral hidroelèctrica de bombeig i turbinació, higienitzador i assecador de material esportiu, són elements de tecnologia avançada incorporats al conjunt del Parc que asseguren i faciliten l’activitat esportiva dins d’un entorn de jardí on els canals esportius tenen especial protagonisme.

La Seu d’Urgell i el Parc Olímpic ofereixen un conjunt d’espais i activitats al Pirineu que permeten al turisme gaudir d’emocions i sensacions en un marc incomparable.

Els diferents circuits i rutes en BTT que surten del Parc són un dels altres atractius de la zona amb circuits adaptats a tots els nivells.

En conjunt el centre BTT La Seu-Alt Urgell té més de 1.000 km senyalitzats.

Per a més informació: Parc Olimpic del Segre