Esqui Nòrdic i Alpí

15589188_xl

Sant Joan de l’Erm – Estació d’esquí nòrdic

Al capdamunt de la Vall de Castellbò, a l’Alt Urgell, i dins del Parc Natural de L’Alt Pirineu hi ha Sant Joan de l’Erm; estació pionera de l’esqui nòrdic al nostre país, situada a la vessant nord-est de la Torreta de l’Orri (2.440m). Al refugi de la Basseta, inici de les pistes, hi ha tots els serveis (allotjament, restaurant, lloguer de material, escola d’esquí, maquinaria moderna i personal especialitzat pel servei de pistes, etc que permet una estada acollidora i agradable i amb un tracte personal.

Més informació a la web de Sant Joan de l’Erm

Naturlandia – Estació d’esquí nòrdic

Naturlandia està situada al sud del Principat d’Andorra, a Sant Julià de Lòria, a la part alta del bosc de la Rabassa, molt a prop de la frontera amb Espanya. Els circuits d’esquí nòrdic només estan marcats a l’hivern i sumen un total de 15 km. Com a altres activitats destacades hi trobarem l’Airtrekk que és l’Sky Trail més gran d’Europa. El ventall és molt extens: motos de neu, raquetes de neu, vehicles elèctrics, tobogan tubby i mini-tubby, ponis, zona d’inflables, tallers infantils de manualitats, tirolina, tir amb arc i un minigolf, entre d’altres. A més a més, disposa de paquets d’activitats nocturnes durant l’hivern.

Més informació a la web de Naturlandia

Naturlandia - Estació d'esquí nòrdic
Grandvalira

Grandvalira – Estació d’esquí

Grandavalira és l’estació d’esquí més gran dels Pirineus. Està situada a l’est d’Andorra, té més de 200 km de pistes.
Entre d’altres molts serveis compta amb escola d’esquí i snowboard, punts de lloguer de material, central de reserves, restaurants, snacks, terrasses i barbacoes, àrea wi-fi, parcs de neu, circuits infantils, baby clubs, guarderies, l’hotel iglú i una gran varietat d’activitats a la neu per als no esquiadors.

Més informació a la web de Grandvalira

Vallnord – Estació d’esquí

Vallnord és la segona estació d’esquí d’Andorra per extensió. Situada a les valls del nord (Ordino i La Massana), té prop de 100 km de pistes, així com una àmplia i variada oferta d’activitats per als no esquiadors.
Tots els sectors compten amb escola d’esquí, botiga amb lloguer de material, central de reserves, restaurants, bars, terrasses i barbacoes, àrea wi-fi, parcs de neu, zones infantils i guarderies, i una gran varietat d’activitats a la neu per als no esquiadors.

Més informació a la web de Vallnord

Vallnord